The Leonberger-Statue standing now in Leonberg (Germany) was made in Hungary 2005 by Balázs and Edit Nagy - we are proud that we could help  :-)

Der Leonberger-Statue steht heute in Leonberg (bei Stuttgart), war in Ungarn von dem jungen Künstler-Paar Balázs und Edit Nagy gefertigt
- wir sind stolz dass wir dabei helfen konnten. :-)

 

2004-ben a  Eukanuba cég megbízásából egy igen tehetséges fiatal magyar szobrász-pár Nagy Edit és Balázs készítették el az elsö köztéren álló, bronzból készült Leonbergi szobrot, melyet a Eukanuba cég Leonberg városának adományozott.

A szobor az ünnepélyes átadás után, 2005 óta Leonberg (bei Stuttgart) városában, a tanácstéren állít örök emléket a fajtának.

Köszönjük a Eukanubának a felajánlást és Editnek és Balázsnak a hosszú, kitartó munkát, melynek eredménye végül egy csodálatos, a fajta jegyeit tökéletesen reprezentáló, méltóságteljes bronz-leonbergi a fajta öshazájában.

Boldogok és büszkék vagyunk, hogy egy ilyen projektben tanácsadóként résztvehettünk, tapasztalatunkkal, ismereteinkkel és kutyáinkkal hozzájárulhattunk e nagyszabású müalkotás létrejjöttéhez.